søndag 29. mars 2009

Nytt design

Da har jeg frisket opp bloggen min litt, noe som var på tide. Fortell meg hva du synes! Jeg orker ikke å oppdatere bloggen min noe mer, før noen begynner å kommentere og gi tilbakemeldinger igjen! Nå har jeg også fjernet "de rare bokstavgreiene" som gjorde det vanskelig for primitive mennesker å kommentere. Nå burde ingenting stoppe deg fra å gi en liten tilbakemelding vel?

12 kommentarer:

Anonym sa...

Fint design :)

Anonym sa...

Ta vart bra ja..super blogg:)

Anonym sa...

Bloggen e bra å d ha`n vårre hæle tia.Håpa kommentarn min kjæm fram no da. Hælsing nattvakta.

Tonje sa...

hehe, ja veit! var faktisk fordi eg leste at du hadde gjort det at eg kom på å gjøre det sjøl... Har liksom ikkje tenkt på det før eg leste det, og når eg snakka med mamma i går på telefon, når ho fortalte at folk hadde problem x)

Jaja :)

Tonje sa...

hehe, nei det skal ikkje vere lett :p

Har fått høyre frå mange at dei har kommentert mange gonga, men det har aldri komt opp! Eg vedda på at dei ikkje skreiv inn dei bokstavane, og at det var problemet. Så no satsa vi på kommentara i haugevis :D Haha :)

Caroline Roesnaes Hagelien sa...

Digger designet! Og fortsett å skrive :) Blir morsomt for deg å se tilbake på bloggen din (som en liten dagbok) når du kommer hjem til norge! :) Sees snart! Vi må dra på bowling eller noe snart med folka :)
Later!

Anonym sa...

nice design:)

Linn Jeanette sa...

fortsett å blogg! men kan du legge opp flere bilder? :)

Terje sa...

Oi... her begynner folk å våkne til live ja! Takk skal dere ha!

Caroline: Vi må prøve å samle gjengen så mange ganger vi kan før året er over!

Linn Jeanette: Skal laste opp bilder når jeg har noe nytt. Tok desverre ingen bilder i Wisconsin Dells (var ikke mye å ta bilde av heller) Blir vel en del fra Texas tenker jeg ;)

Tonje sa...

eg har kun hatt juleferie, og som med deg, gikk eg på skulen t.o.m 23. desember...


Men sida eg er senior, får eg sommerferie 5. mai (Graduation 9. mai) mens resten av skulen må gå til 26 mai :D Det skal bli deilig :D Men hadde vært litt greit med ''småferie'' inn i mellom...

Anonym sa...

Ikke slutt å skriv! :)

Tonje sa...

jepp :) Skal bli deilig :D berre 5 veker igjen :D